Wibax Sweden AB

Wibax verksamhet består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter och biooljor till basindustrin inom Europa. Vi är också problemlösare som utvecklar nya produkter och applikationer i nära samarbete med kund – och alltid med hållbarhet i fokus.

Med strategiskt placerade terminaler i hela Sverige och Finland kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service. Vi arbetar för en hållbar utveckling, ett optimalt resursutnyttjande och de miljömässigt bästa alternativen. För oss är detta God Kemi.

Wibax är ett familjeägt bolag som drivs av utveckling och att kombinera lönsamhet med hållbarhet. Vi söker en redovisningsekonom som vill utvecklas och skapa god kemi med oss! Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan! 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för att ge operativt redovisningsstöd och service till våra bolag inom koncernen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar att sköta den löpande redovisningen, bank- och leverantörsreskontra samt delta vid månads- och årsbokslut. Du bistår även vid revision, momsrapportering, ser till att skatt och avgifter redovisas och betalas i tid samt stöttar med uppgifter avseende inkomstdeklaration. Vidare kommer du även bidra i utvecklingsarbete inom avdelningen och också supporta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. 

Vem vi söker

För att trivas hos oss ska du vara en person som trivs med att jobba i en föränderlig miljö där du får möjlighet att utvecklas. Vidare är du en driven, strukturerad, analytisk och självgående person med förmåga att skapa goda relationer. Är du dessutom en lagspelare som inte är rädd för att hugga i där det behövs kan detta vara en tjänst för dig! 

Bakgrund

Vi ser gärna att du har en eftergymnasialutbildning med inriktning mot redovisning eller har förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Vi ser också att du har arbetat inom området några år och är intresserad av att utvecklas vidare inom redovisning. Dina kunskaper i MS Office är goda och kunskaper i D365 är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. 

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. 

Inför rekryteringsarbetet har WIBAX tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön, individuell lönesättning
Ort Piteå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/34
Kontakt
  • Tobias Pahkamaa, Ekonomichef, +46730551860,tobias.pahkamaa@wibax.com
  • Erika Ramstadius, HR , +46911257111,erika.ramstadius@wibax.com
Facklig företrädare
  • Ingemar Berglund, Unionen , +46703736425
Sista ansökningsdag 2022-12-04

Tillbaka till lediga jobb